Pretraži

347 NA 3030: Ekipa ,,Južnog vetra“ sakupila neverovatan iznos za Anđelu

Showbiz
0
Photo: IMDb

Za Bikovićevu jaknu takmičile su se mnoge naše poznate ličnosti, kao što su Novak Đoković, Sofija Milošević i Luka Jović, koji su i raširili vest po društvenim mrežama o ovom humanom gestu.

Međutim, iako su njihove sume bile na zaista zavidnom nivou, jakna je na kraju prodata za 8,5 hiljada evra. 

– Nakon velike borbe i nadmentanja između poznatih ličnosti, domaćih i stranih anonimnih ponuđača, koja se vodila sinoć kasno u noć i nastavila jutros, možemo da saopštimo da je treća licitacija konačno završena. Najviša ponuda je 8.500 evra, od ponuđača koji želi da ostane anoniman. Želimo da se zahvalimo svima koji su učestvovali licitiranjem ali i slanjem poruka! Najjači ste – napisali su na zvaničnoj Instagram stranici "Južnog vetra" i ponovo pozvali korisnike da šalju poruke za mladu Anđelu.

  • Idemo sad svi jako 347 na 3030 – napisali su oni, a Avramović je i na svom privatnom profilu podelio ovo obaveštenje uz reči zahvalnosti: 

– Jakna je dobila vlasnika, a Andjeli će sutra biti uplaćeno skoro milion dinara! Želimo da se zahvalimo svima, posebno nekim ljudima koji su želili da ostanu anonimni, a uplatili su ogromne iznose. Svaka vam čast ljudi! Puno mi je srce kada vidim kakvih ljudi ima, i spokojno gledam u budućnost siguran da svaku prepreku možemo da prevaziđemo kada smo ujedinjeni! Idemo dalje! Za Andjelu do pobede!

Podsećamo, Anđela je rođena kao potpuno zdrava beba, u drugoj godini počeli su zdravstveni problemi, dijagnoza progresivne bolesti postavljena je 2010. godine i od 2014. godine ona je u invalidskim kolicima. Bolest napreduje i svaki novi dan za ovu hrabru devojčicu vedrog duha predstavlja borbu za život.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz