Pretraži

Poznati reper postaje tata: Uzbudljive vesti podelio na društvenim mrežama, a reakcija njegove bivše supruge iznenadila sve (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:wizkhalifa

Reper Viz Kalifa nedavno je na svom Instagram profilu objavio vest da će postati otac što je izazvalo oduševljenje njegovih fanova, ipak posebnu pažnju je privukla reakcija njegove bivše supruge. 

Poznati reper i kantautor, Viz Kalifa, uskoro će ponovo postati otac. Ova vest je zvanično potvrđena na Dan očeva, kada je Viz na Instagramu napisao: „Devojčica je na putu.“ Njegova partnerka, Ejme Agjular, podelila je kolekciju trudničkih fotografija kojima je potvrdila da ovaj par iščekuje devojčicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wiz Khalifa (@wizkhalifa)

Viz Kalifa, rođen 8. septembra 1987. godine u Minotu, Severna Dakota, stekao je svetsku slavu hitom „Black and Yellow“ iz 2010. godine. Od tada je nastavio da osvaja publiku širom sveta pesmama kao što su „See You Again“ i „Young, Wild & Free.“

On je već otac 11-godišnjeg sina Sebastijana Tejlora Tomaza, kojeg ima iz prethodnog braka sa manekenkom Amber Rouz. Iako su se razveli 2014. godine, ostali su u prijateljskim odnosima i zajednički brinu o svom sinu. Amber Rouz je među prvima čestitala paru na Instagramu, napisavši: „Volimo vas mnogo i jedva čekamo da je upoznamo.“

Foto:Printscreen/Instagram:amberrose

Najava dolaska novog deteta izazvala je oduševljenje među brojnim poznatim ličnostima. Ludakris, Kevin Hart, Čarli Put, Majkl Felps, Muni Long, Warren G, Džejk Paul, Đusi Džej i mnogi drugi uputili su svoje čestitke. Lil Duval je dodao šaljiv komentar: „Ako budem imao bebu, i ja ću sklopiti ugovor za test za trudnoću.“

Foto:Printscreen/Instagram:wizkhalifa

Viz Kalifa je već dokazao svoju posvećenost ulozi oca. U intervjuu za HipHopDX pre više od deset godina, Viz je istakao kako ga je očinstvo promenilo, dovodeći do većih promena u njegovom životu.

U kasnijim intervjuima, uključujući i razgovor sa magazinom Fatherly 2020. godine, naglasio je kako njegov roditeljski stil stavlja kreativnost u prvi plan.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News