Pretraži

ŽENA POSTAJE AGENT 007: Ova glumica piše novu filmsku istoriju (FOTO)

Popcorn
0
Photo: Instagram/lashanalynch

Britanska glumica Lašana Linč je službeno postala slavni agent 007 koji već decenijama na filmskim platnima osvaja publiku. Iako su mnogi mislili da je nezamislivo da žena Afroamerikanka glumi 007, ovo ćemo ipak imati prilike da vidimo u novom filmu o Džejms Bondu i tako biti svedoci promene u filmskoj istoriji.

——————– Sponsored ——————–

Ako ste pomisli da će žena time nužno postati i Džejms Bond, ovo se ipak neće dogoditi. Lepa glumica samo preuzima tajno ime agenta 007, a Bond i dalje ostaje prisutan u liku mačo frajera izraženih zavodničkih sposobnosti.

Nakon što je Danijel Kreg, sadašnji Džejms Bond najavio svoje povlačenje iz franšize postavilo se pitanje ko će ga zamijeniti. Na talasu feminizma i rušenja granica postavilo se pitanje treba li to biti žena ili osoba koja nije bele rase. 

Odgovor je pronađen u Lašani. Tako će u 25 filmu o slavnom agentu, koji se trenutno snima u Velikoj  Britaniji i Italiji, glumica preuzeti kodno ime Džejmsa Bonda nakon što on napusti MI6. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cat’s finally outta the bag! #BOND25

A post shared by Lashana Lynch (@lashanalynch) on Apr 25, 2019 at 9:53am PDT

Radnja novog filma započinje na Jamajci gde Bond uživa u zasluženoj penziji, ali ga ponovo pozovu u službu kako bi rešio globalnu krizu na pomolu.

– U sceni na početku filma M kaže "uđi 007" i tad uđe Lašana – otkrio je izvor sa seta.

  • Bond je još uvek Bond, ali je kao 007 zamenjen zapanjujućom ženom. Bonda seksualno privlači nov agent 007 i pokušava da je zavede, ali je zbunjen jer na njoj ne rade njegovi trikovi nego samo koluta očima i nije zainteresovana za njega. Barem ne na početku – dodao je izvor i tako otkrio novu prekretnicu u filmu.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A new week. A new beginning.

A post shared by James Bond 007 (@007) on Jun 17, 2019 at 2:38pm PDT

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn