Pretraži

„Videoteka“ stiže na velika platna širom Srbije: Relja Popović u glavnoj ulozi u novom filmskom ostvarenju za koje se traži KARTA VIŠE

Popcorn
0
Foto: Promo

Novi domaći filmski hit „Videoteka“ nakon uspešne premijere na ovogodišnjem FEST-u uskoro stiže i na bioskopska platna širom Srbije.

Novo filmsko ostvarenje „Videoteka“, sa Reljom Popovićem u glavnoj ulozi, donosi napetu priču o odbeglom pljačkašu, koji, bežeći od policije pronalazi utočište u napuštenom video klubu. Primoran da tu provede noć odlučuje da pogleda tri filma koja su mu se našla pri ruci, a svaki od njih, poučan i strašan, pozvaće Bandita na put iskupljenja. Jeziv, ali kulturološki rezonantan film, „Videoteka“ će vas „zakucati“ za sedišta bioskopa i naterati da o njoj mislite dugo nakon što se svetla upale!

Poznat po svom prvom ostvarenju „Afterparty“ (2017), scenarista i režiser Luka Bursać sada je stvorio znatno drugačiji i kompleksniji projekat od svog prvenca, a naš poznati reper i glumac Relja Popović, koji tumači glavnu ulogu u ovom ostvarenju, ne krije da je uživao u procesu stvaranja filma.

Foto: Promo

– Gledao sam film u više faza dok se radio. Ovo je jedna urbana bajka sa elementima više žanrova, tri priče različitih epoha. Nije baš da dovedemo decu, ali nije ni da se plašimo kada ga odgledamo – rekao je Relja uoči premijere na FEST-u, kojoj je oored glumačke i autorske ekipe prisustvovao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta filma i muzike.

Relja je tom prilikom otkrio i koliko mu je bilo teško da se pripremi za ulogu.

Što se uloge tiče ništa nije bilo teško, više je težak taj proces od ideje do realizacije. Težak je put da u Srbiji dođeš do premijere – istakao je Relja tom prilikom za domaće medije.

Premijera filma “Videoteka” održana je 29. februara na 52. izdanju FEST-a, a od 25. aprila naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a potom i širom Srbije.

Glumačku ekipu čine Relja Popović, Igor Benčina, Miona Marković, Zoran Cvijanović, Đorđe Kadijević, Bogdan Farcas, Jovana Belović, Jovan Jovanović, Tamara Isailović, Petar Zekavica, Miloš Samolov, Alisa Lacko i drugi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn