Pretraži

USKORO U BIOSKOPIMA: Film „Nightmare Alley“ okupio nenadmašnu glumačku ekipu

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/SearchlightPictures

Priča započinje predstavljanjem ambicioznog radnika u cirkusu, lika koga tumači Bredli Kuper, a koji ima sposobnost da sa samo nekoliko reči izmanipuliše bilo koga. On odluči da zavede psihoterapeutkinju Zenu za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

Na tom putu njih dvoje se udružuju kako bi manipulisati poslovnim tajkunom i tada dolazi do niza neočekivanih okolnosti koje ovu delo pretvaraju u pravu misteriju.

Pored Kupera, u filmu ćemo imati prilike da gledamo i Viljema Defoa, Kejt Blanšet i Runi Maru. S obzirom na to, kao i da je film režirao čuveni oskarovac Del Toro, koga je publika zapazila po ostvarenjima "The shape of water" i "Hellboy", očekivanja publike su vrlo visoka.

Ljubitelji serije "Peaky Blinders" posebno se raduju filmu, jer će u ovoj misteriji zaigrati i glumac Pol Anderson, koji je u Blindersima igrao Artura, brata glave porodice Šelbi.



Film će se premijerno u bioskopima prikazati 16. decembra, a od narednog dana će se naći u redovnoj bioskopskoj distribuciji.

Trejler za film možete pogledati ispod: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn