Pretraži

Uskoro izlazi Netfliksov specijal ,,Smrt 2020-oj godini“

Popcorn
0
Photo: Pixabay.com

Ako ste jedan od mnogih koji su 2020. godinu prokleli više nego što možete da izbrojite, Netflik vas čuje i solidariše se sa vama. Gigantski striming upravo je najavio ,,Smrt 2020-oj godini" , a u pitanju je „komični događaj“ stvaralaca Black Mirror-a koji sadrži neka ogromna imena. U najavljenoj glumačkoj ekipi su Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrov, Leslie Jones, Joe Keeri , Kumail Nanjiani (Silicijska dolina i The Big Sick), Tracei Ullman, Cristin Milioti (Vuk sa Vall Streeta) , Diane Morgan (After Life) i Samson Kaio (Famalam).

Netfliks još nije objavio kada će specijal biti emitovan i jednostavno ga opisuje kao događaj koji nećete zaboraviti „iz godine koju zaista ne želite da pamtite“. Zvuči prilično tačno.

"Varieti" ima malo više detalja iz dnevnog reda emisije: „2020: Godina čak ni tvorci „ Crnog ogledala “to nisu mogli izmisliti … ali to ne znači da ne dodajte nešto malo “. Dalje kažu da će program biti specijalni u dokumentarnom stilu koji će sadržati „neke od najpoznatijih (izmišljenih) glasova na svetu“ pomešane sa stvarnim snimcima iz te godine. Tizer objavljen na Tvitter-u takođe ne nudi više na uvid.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn