Pretraži

Zendeja pobesnela zbog ponašanja režisera: Otkriven pravi razlog kašnjenja treće sezone popularne serije „Euforija“

Popcorn
0
Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Zendeja i Sem navodno imaju „napet odnos“ nakon što je on „usmerio pažnju na kontroverznu seriju ‘Idol'“ umesto na dugoiščekivanu treću sezonu „Euforije“.

Glumica, 27, koja igra Ru u popularnoj HBO seriji, navodno je u sukobu sa kreatorom serije Levinsonom nakon što je on više vremena posvetio radu na seriji iz 2023. godine sa Lili Rouz Dep i The Weekndom dok je trebao da se bavi trećom sezonom „Euforije“.

Istraga THR tvrdi da je Zendejino „nezadovoljstvo raslo“ nakon što Levinson nije isporučio scenarije za treću sezonu „Euforije“ – koja još uvek nije počela sa snimanjem – i da je glumica zatražila sastanak sa Frančeskom Orsi, šeficom dramskog programa HBO-a, i izvršnim direktorom Kejsijem Blojsom.

Glumica je navodno zahtevala da zna zašto je mreža dozvolila Levinsonu da usmeri pažnju na drugu seriju – HBO seriju, ni manje ni više – dok je „Euforija“ ostala na čekanju.

Zendeja i Levinson su u početku bili bliski prijatelji, ali je njihov navodni razdor kulminirao u martu 2023. nakon što je Rolling Stone objavio članak u kojem se tvrdi da je „Idol“ otišao „odvratno i uznemirujuće izvan kontrole“ sa toksičnim radnim okruženjem.

Serija je redovno kritikovana od strane fanova i kritičara zbog mnogobrojnih nepotrebnih scena se*sa – i označena je kao „porno mučenje“.

Serija – koja je otkazana nakon samo jedne sezone – navodno je izazvala napad fanova na Zendeju zbog projekta i povezanosti sa Levinsonom, a glumica je bila uznemirena zbog narušavanja njenog „besprekornog imidža“.

Izvršni producent koji je radio sa glumicom rekao je: „Fanovi su se okretali protiv Sema“ i „podsticali Zendeju da se distancira“.

Mesecima kasnije, održan je još jedan sastanak sa Zendejom, Levinsonom, Blojsijem i Orsijevom u navodnom pokušaju pomirenja – ali izvor blizak seriji rekao je: „Bili su tako bliski, i nisu uspeli da to poprave.“

Holivudska mlada zvezda je navodno takođe rekla izvršnim direktorima HBO-a da ne želi da Semova supruga Ešli Levinson bude jedini izvršni producent treće sezone – nakon iznenadne smrti izvršnog producenta Kevina Turena u novembru 2023. godine.

Izvori su rekli THR da je Ešli „više oštra nego pomirljiva i, iznad svega, strastveno zaštitnički nastrojena prema svom mužu“.

Predstavnik talenta sa klijentom u seriji rekao je: „Sem treba nekoga osim Ešli. Potreban mu je glas razuma, a Kevin je bio genije u tome.“

Međutim, izvor blizak Levinsonu prebacuje krivicu na Zendeju – tvrdeći da je ona „otezala“ sa „Euforijom“ zbog svoje rastuće filmske karijere – rekavši: „Sve je bilo zbog nje. Svi su želeli da bude zbog Sema, ali je bilo zbog nje.“

Drugi izvori tvrde da je Sidni Svini bila nestrpljiva da se vrati svojoj ulozi u „Euforiji“ sa Levinsonom na čelu, dok je njen kolega Džejkob Elordi navodno bio „distanciran“ što se tiče povratka, ali je sada potpisao ugovor za treću sezonu.

Navodni prvi pokušaj Levinsona za priču treće sezone – u kojoj bi Zendeja bila privatni detektiv – odbijen je od strane glumice, ali i HBO-a.

Njena ideja da igra surogat majku takođe je odbijena.

Međutim, izvori sa HBO-a kažu da su se odnosi između Zendeje i Levinsona počeli poboljšavati – uoči snimanja treće sezone u januaru 2025.

Orsijeva je potvrdila da će se „Euforija“ vratiti sa trećom sezonom ranije ovog meseca rekavši u izjavi za Variety.

„Oduševljena sam što smo spremni da počnemo produkciju ‘Euforije’ u januaru. Ne možemo biti srećniji sa našim kreativnim partnerstvom sa Semom i ovom neverovatnom glumačkom ekipom,“ rekla je.

Ona je dodala: „Radujemo se što ćemo doneti ovu novu sezonu ‘Euforije’ fanovima.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn