Pretraži

Tinejdž serija koja se gleda u dahu zaludela korisnike Tiktoka: Nastala je po popularnoj knjizi, a glavne uloge tumači omiljeni glumački par

Izvor:  IDJTV
|
Popcorn
0
Foto:Printscreen/Youtube : Prime Video

Nedavno je svetlost dana ugledala nova tinejdž serija pod nazivom „Maxton Hall“, koja je zaludela korisnike Tiktoka, a nastala je po popularnoj knjizi koja odavno broji veliki broj fanova.

Ljubavne tinejdž serije su uvek dobar izbor ako želite da se opustite uz laganu tematiku, a opet da osetite uzbuđenje koje može da izazove samo drama pomešana sa uzbudljivim ljubavnim zapletom. Upravo takvu tematiku i tu vrstu uzbuđenja nam donosi nova ljubavna drama koja predstavlja savršenu prekternicu za ljubitelje „Bridgertona“ dok iščekuju novu sezonu popularne serije.

Naime, nova serija koja je zaludela tinejdžere širom sveta nosi naziv „Maxton Hall“, a priča ove tinejdž drame prati mladu Rubi koja dolazi u elitnu srednju školu „Maxton Hall“. Premda je u pitanju elitna škola, a Rubi dobija mogućnost da je pohađa zahvaljujući stipendiji, odmah postaje jasno da će se već u stratu javiti problemi sa „uklapanjem“ u sredinu.

Zaplet serije počinje kada Rubi otkije veliku tajnu koju nikako nije smela da zna, nakon čega bogati, i naravno arogantni naslednik, Džejms, odlučuje da je ućutka. Premda su na početku serije njih dvoje neprijatelji, kako se radnja nastvalja njih dvoje sve više počinju da osećaju naklonost jedno prema drugom.

Premda smo ovaj tip serije videli više puta, velika pomama za ovim ostvarenjem se javila zbog činjenice da je ovo ostvarenje nastalo po knjizi popularne autorke tinejdž ljubavnih romana Mone Kasten, pod nazivom „Save me“. Naime, ova knjiga je postala pravi hit „Booktoka“, tinejdžeri širom sveta su pričali o njoj i preporučivali je, pa je pojavljivanje serije predstavljao pravi povod za slavlje.

Još jedna stavka koja je mnoge privukla da pogleda ovo ostavrenje jeste to što cela serija ima svega 6 epizoda, pa upravo zbog toga ju je lako pogledati u jednom dahu i bez izdvajanja previše vremena.

I za sam kraj, tu je naravno harizmatični glumački par Harijet Hebrig-Maten i Damjan Hardung koji su već mnogima omiljeni ljubavni par iz serijskih ostvarenja.

 

@primevideode LIEBE GRÜSSE AUS MAXTON HALL SCHICKEN EUCH DAMIAN HARDUNG UND SONJA WEISSER AKA JAMES UND LYDIA 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 Leute, ich kann jetzt schon nicht mehr. Wie perfekt kann ein Cast sein? 😩♥️ #SaveMeOnPrime #SaveMe #MaxtonHall #MonaKasten ♬ original sound – PrimeVideoDE

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn