Pretraži

SVETSKI HIT! „Korgi kraljevski pas velikog srca“ je novi hit crtani! Od danas u bioskopima (VIDEO)

Popcorn
0
Photo: Promo

"Korgi – kraljevski pas velikog srca" je animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

——————– Sponsored ——————–


Reks je mali nevaljalac, ali ipak omiljeni pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kom traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Reks uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.

Ovaj fenomenalni animirani film u kome jedan pas ima glavnu ulogu, od ovog vikenda naći će se na repertoaru srpskih bioskopa. Ovaj animirani kraljevski spektakl svojim glasovima su oživeli: Boris Milivojević, Tamara Dragičević, Stevan Pjale, Marko Marković, Peđa Damnjanović, Dušica Novaković, Milan Tubić, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić i Ivana Popović.

Premijera filma na kojoj će biti prisutna i glumačka ekipa održaće se u nedelju 17. marta od 13:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. A pored filma publika će uživati i u izložbi CORGI pasa.


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn