Pretraži

SVE O DRUGOJ SEZONI: Džena Ortega otkrila planove za „Sredu“

Popcorn
0
Foto: Printscreen Instagram/jennaortega

Glumica Džena Ortega je, zahvaljujući ovoj seriji, doživela ogromnu popularnost, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju drugu sezonu ovog ostvarenja.



Džena će u drugoj sezoni, pored glavne uloge imati i ulogu producenta, te je ona sada u jednoj emisiji otkrila kakva će biti druga sezona i kako će se razvijati njen lik.

Još uvek se sve razvija i sklapa, ali odlučili smo da želimo više da idemo u pravcu horora. Zbog toga što je sve tako opušteno i što je serija sa vampirima, vukodlacima i super moćima, ne želimo da sve shvatamo preozbiljno. Odbacili smo bilo kakakv romantični ljubavni interes za Sredu, što je stvarno super. Bićemo mnogo hrabriji i mračniji.

Džena je potom objasnila kako je došlo do toga da ona bude jedan od producenata i navela je da je to jedan normalan napredak.

Sa likom kao što je Sreda, koja je jako voljena, nisam želela da pogrešim pri prenošenju njenog lika. Zato sam se potrudila da imam što više razgovora na setu, sa piscima i Timom Burtonom. Doneli smo odluku o tome šta prolazi, a šta ne. Pri pripremama za drugu sezonu, želeli smo da se postaramo da svaki razgovor o seriji obavimo ranije. Jako sam radoznala, želim da vidim autfite, nove likove koji će se pojaviti, scenario, i oni su bili dovoljno darežljivi da mi pruže priliku da se pokažem kao producent – rekla je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn