Pretraži

STIŽE NASTAVAK INTRIGANTNOG PSIHO-TRILERA: Četvrta sezona serije YOU preti da nadmaši sve prethodne, novi trejler zaludeo fanove! (VIDEO)

Popcorn
0
Foto: Printscreen Youtube/Netflix


Fanovima napete psihološke priče konačno je predstavljen prvi trejler za četvrtu sezonu koja, po svemu sudeći, preti da nadmaši prethodne tri. 



Nakon vatrenog i neizvesnog završetka treće sezone, u četvrtoj sezoni serije "You" glavnog protagonistu Džoa Goldberga, kog i ovog puta igra Pen Bedžli, gledaćemo u potpuno novoj ulozi – Džo je otpočeo potpuno novi život, preselio se u London i sada se predstavlja se profesor Džonatan Mur, koji se „fokusira više na akademske teme, a manje na svoje vannastavne aktivnosti“.

 

– Nakon što je njegov prethodni život potpuno "izgoreo u plamenu", Džo Goldberg preselio se u Evropu kako bi pobegao od svoje mračne prošlosti. Usvojio je novi identitet i, naravno, krenuo u potragu za pravom ljubavi. Međutim, Džo će se uskoro naći u neočekivanoj situaciji i novoj ulozi detektiva, kada otkrije da možda nije jedini ubica u Londonu. Njegova budućnost sada zavisi od identifikacije i zaustavljanja onoga čija je meta njegova nova grupa prijatelja iz visokog društva – navodi se u Netfliksovoj najavi koja je zaintrigirala milione fanova popularne serije širom sveta. 

Nova sezona na male ekrane stiže iz dva dela – prva polovina četvrte sezone na Netfliksu će biti dostupna od 10. februara, dok će druga polovina biti predstavljena 10. marta. 


Pored Pena Bedžlija u naslovnoj ulozi, uloge u ovoj sezoni tumače i Tati Gabriel, koju ćemo gledati u ulozi Merien, koja je novi predmet opsesije (navodno bivšeg) serijskog ubice. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn