Pretraži

Stigao novi tizer za „Dvadesetogodišnjicu Harija Potera: Povratak u Hogvorts“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/AllMovieVideos

Dvadesetogodišnjica Harija Potera i povratak u Hogvorts ponovo će okupiti glumce koji su u ovom ostvarenju igrali Harija Potera, Hermionu Grejndžer i Rona Vizlija.

Pored njih, iz novog tizera saznajemo da će fanovi gledati i zvezde Robija Koltrejna, Metjua Luisa i Marka Vilijamsa kako dobijaju pozivnice i spremaju se da se ukrcaju na Hogvorts ekspres.



– Poziv koji ste čekali je stigao – navodi se kratko u snimku.

Inače koliko je vest obradovala fanove, toliko su bili srećni i sami glumci, što je pokazala i glumica Ema Votson, koja je prethodnog meseca na Instagramu napisala:

– Ponosna sam, ne samo na ono što smo mi kao grupa dali kao glumci u franšizi, već i na decu koja su postala odrasli koji su koračali tim putem. Sada gledam svoje kolege u glumačkoj postavi i tako sam ponosna što smo bili ljubazni jedni prema drugima, što smo se međusobno podržavali i što smo stvorili nešto značajno.

Inače, dugoočekivani događaj će se emitovati u ponoć za Novu godinu i biće prvi put da se originalna glumačka ekipa ponovo okupila na televizijskom događaju od objavljivanja poslednjeg filma franšize, Harri Potter and the Deathly Hallows pt2 iz 2011. godine.

Novi tizer za film možete pogledati ispod:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn