Pretraži

SPREMITE SE! OVO SU FILMOVI KOJE NE SMETE PROPUSTITI OVE ZIME! (VIDEO)

Popcorn
0
photo:promo/STXEntertainment

Verujemo da ste poput nas filmovili i da se radujete predsotjećoj zimi, snegu pa čak i minusu jer ćete konačno moći da se ušuškate i uživate u najnovijim filmskim ostvarenjima.
 

——————– Sponsored ——————–

 

Bili smo radoznali da otkrijemo šta se to sve "krčkalo" u Holivudu za predstojeću zimsku sezonu i za vas smo izdvojili naslove koje morate pogledati.

1. Widows 
Reditalj filma "12 godina ropstva" okupio je i više nego odličnu ekipu, koja u kombinaciji sa savrenom i napetom pričom ima velike šanse da osvoji filmofile. Film "Widows" je priča o četri žene koje ne spaja ništa drugo osim dugova koje su nasledile od svojih muževa, napravljeni kriminalnim aktivnostima.  Veronika, Alis, Linda i Bel kuju plan kako bi izgradile budućnost za sebe i svoju decu pod svojim uslovima.  Glavne uloge poverene su oskarovki Violi Davis, Michelle Rodrigez i Colin Farellu. 

https://youtube.com/watch?v=nN2yBBSRC78%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

2. Second Act 
Jennifer Lopez je nakon uspešne godine u muzičkoj indistriji, odlučila da se vrati na veliko platno. U ovom slučaju glumica, J.Lo se ponovo našla u žanru u kojem je njena publika najviše i voli – romantična komedija. Latino zvezda u filmu glumi četrdesetogodišnjakinju koja ima veliku želju da promeni tok svoje svakodnevnice, posao, navike… Mary, kako se inače zove glavna junakinja filma, igrom slučaja dobija posao iz snova o kojem ne zna ništa. Ovaj film, Jen je uporedila sa velikim filmskim hitom "Maid in Manhattan"
 

https://youtube.com/watch?v=YsVo5necW6Q%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

3. Aquaman 
Tokom ove zime neće manjkati ni superheroja. Za ljubitelje ovakvog žanra krajem decembra stiže Aquaman koje je baziran na liku iz istoimenog stripa. Jason Mamoa dobio je glavnu ulogu u ovom filmu, a pored njega u filmu se pojavljuje i Amber Heard.

https://youtube.com/watch?v=WDkg3h8PCVU%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

4. Glass 
U januaru 2019. godine stiže film "Glass". Samuel L Jackson, Bruce Willis i Sarah Pulson vodiće vas kroz ovaj napeti psiho – triler. Glavni junaci filma se nalaze u psihijatrijskoj bolnici, pod dijagnozom da umišljaju da imaju supermoći. Sarah Pulson tumači lik doktorke koja pomno prati stanje svojih pacijenata, problem nastaje kada se pacijenti udruže i uvere ambicioznu doktorku u suprotno. 

https://youtube.com/watch?v=oAALE9m47dc%3Frel%3D0%26showinfo%3D0

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn