Pretraži

SPOJLER: Otkriven razlog zašto se prva epizoda „Seks i grada“ završava tragično

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/mosse matters

Ljubitelji priče o Keri Bredšo i njenim drugaricama bili su razočarani kada je premijerno prikazan nastavak serijala, a posebno ih je uznemirio neočekivani obrt kada gospodin Zverka iznenada umire u prvoj epizodi.

Priča glavne junakinje Keri Bredšo i Džona Džejmsa Prestona, poznatijeg kao gospodin Zverka, traje gotovo od početka serijala, davne 1998. godine. Njih dvoje su kroz šest sezona serije i dva filmska nastavka prošli kroz mnogo uspona i padova, pa veliki broj fanova sada ne može da se pomiri sa činjenicom da je Zverka tek tako "izbrisan iz serije".

Screenshot: Youtube/HBO Max

Screenshot: Youtube/HBO Max

 

Iako se i pre premijere znalo da će neko od likova u novim epizodima umreti, gledaoci su milsili da je u pitanju odlazak voljenog lika Samante.

Ipak, kreatori serije "Seks i grad: I tek tako" objašnjavaju da je scenario sa odlaskom Zverke, nakon što je doživeo srčani udar tokom vežbanja, napisan sa razlogom.

Prema njihovim rečima, taj događaj je dobar za Bredšo.

– Kada sam rekao Krisu da gospodin Zverka umire u prvoj epizodi, on je definitivno znao da ništa neće biti isto. I morali smo da razgovaramo o tome. Zaista je želeo da priča o tome zašto umire i šta to znači za ovu seriju. Što smo više pričali, on je više shvatao da je to dobro za Keri – a Kerina priča je da je bolje voleti i izgubiti nego nikada uopšte voleti – istakao je jedan od autora serije Majkl Patrik King za „Vanity Fair“ i dodao:



– Nasleđe tog lika ne bi se smanjilo, već bi povećalo njegovu legendu ovakvim odlaskom. Ako možeš da nađeš nekoga ko te voli, to je fantastično. Ali ovo nam zaista omogućava da testiramo tu tezu – rekao je King.

Ovim potezom se, navodi autor, liku Keri Bredšo pruža šansa da iskusi novi svet.

  • Onaj koji nije „okovan“ tradicionalnim brakom. Glavna junakinja je na ovaj način dobija priliku da u pedesetim godinama iskusi svet zabavljanja. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn