Pretraži

SNIMA SE SERIJA O ACI LUKASU: Evo koja dva glumca su ušla u trku za glavnu ulogu

Popcorn
0
Photo: IDJTV

Jedna beogradska producentska kuća uskoro će snimiti seriju o folk pevaču Aleksandru Vuksanoviću, poznatijem kao Aca Lukas, prenose domaći mediji.

——————– Sponsored ——————–

U seriji će publika imati priliku da sazna zanimljive detalje iz folkerovog burnog života, kao i iz uspešne karijere. Acu Lukasa će tumačiti Dragan Jovanović ili Srđan Žika Todorović. Njegovu bivšu ženu Sonju će verovatno igrati Teodora Bjelica.

List "Informer" piše da je Aca Lukas dobio veliki honorar, ali i da se neće pojaviti u novoj seriji.

  • On će učestvovati u pisanju scenarija i izboru glumaca. U užem izboru za Lukasovu ulogu su Gagi i Žika, koji su inače i Acini omiljeni glumci. Još nije odlučeno ko će igrati Sonju, ali je u opticaju mlada glumica Teodora Bjelica koja veoma liči na Lukasovu bivšu. Ona je u filmu "Afterparti" pokazala da joj nije problem da se skine gola, pa se takve scene očekuju od nje i u seriji o Aci Lukasu – rekao je izvor za pomenti list.


Lukas se će kroz ovu seriju otkriti mnoge pikanterije iz svog privatnog života.

  • Aca scenaristima prepričava ceo svoj život, od najlepših do najružnijih momenata. Nekoliko epizoda će biti posvećeno onim danima u kojima je Lukas bio na dnu. Dakle, biće kadrova u kojima se Aca kocka, gubi ogroman novac u kazinima, kako se odaje narkoticima, ali i kako uspeva da nastavi život posle velikih gubitaka. Naravno, biće tu i delovi kada je Aca bio na samom vrhu karijere: koncerti kojima je obarao rekorde posećenosti, njegov humanitrni rad… – objasnio je izvor za "Informer".

U seriji će biti prikazan i pevačev ljubavni život. U ovom ostvarenju će se pomenuti i Acina prva supruga Svetlana, sa kojom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, kao i druga Nataša, sa kojom je dobio Andreja. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn