Pretraži

,,Seks i grad“ se vraća na male ekrane, ali bez omiljene glumice

Popcorn
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit
  • Glumila sam je i duže nego što sam trebala jer sam volela 'Seks i grad'. Na mnogo načina ta je serija bila veliki blagoslov, ali nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla shvatiti zašto me jednostavno ne zamene s drugom glumicom, nego su me umesto toga maltretirali. Ne znači ne. Ne želim ni sat vremena provesti u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim birati s kim ću provoditi vreme privatno i profesionalno. To je moj život – ispričala je direktna i iskrena Kim u jednom od intervjua.


Na površinu su u međuvremenu isplivale brojne informacije o tenzijama na setu i činjenica da Sara i Kim zapravo nisu bile u dobrim odnosima, pa nikoga nije začudila najnovija vijest – "Seks i grad" vraća se na male ekrane, ali bez Samante.

HBO Max planira kratki nastavak serije od nekoliko epizoda u kojima će se pojaviti Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Kristin Dejvis (Šarlot Jork) i Sintija Nikson (Miranda Hobs).

Još uvek nije poznato hoće li autori izostaviti lik Samante Džouns u potpunosti, tj. postoji li mogućnost da je glumi neko drugi, ali šanse da se to dogodi zaista su male. Sara je jednom prilikom objasnila kako nikog drugog ne vidi kao potencijalnu novu Samantu.

– Imali smo veliku povezanost s publikom, Nju Jorkom i ekipom koja je radila na seriji. Napravili smo zajedno sve te lude priče i zato ne želim to pokvariti. Ne mogu zamisliti nikog drugog u toj ulozi. Kim je rekla sve što je trebala reći i to je njena odluka – izjavila je Sara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn