Pretraži

SANSA STARK U POTPUNO DRUGAČIJOJ ULOZI: Ovaj film se dugo čekao (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/MegaComFilm

Novi film "X-Men: Mračni Feniks" koji su svi dugo čekali, napokon je stigao u bioskope. Veliko interesovanje za ovo ostvarenje je počelo čim se saznalo da jednu od glavnih uloga u njemu ima upravo Sofi Turner, publici najpoznatija po ulozi Sanse Stark iz "Igre prestola".

——————– Sponsored ——————–


U "Mračnom Feniksu", X-Men ekipa se suočava sa svojim najstrašnijim neprijateljem, koji dolazi upravo iz njihovih redova, Džin Grej (Sofi Turner). Tokom spasilačke misije u svemiru, Džin je skoro ubijena kada ju je pogodila misteriozna kosmička sila, koja ju je učinila beskrajno moćnom, ali i nestabilnom pri povratku kući.



Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i, ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom. 

Osim Sofi, u filmu glume i Dženifer Lorens, Džejms Mekavoj i Majkl Fasbender. U nastvaku pogledajte kako izgleda trejler za ovo ostvarenje:


 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn