Pretraži

SAHRANA U NOVIM EPIZODAMA: Jedan od glavnih likova će umreti u nastavku „Seks i grada“? (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Dugogodišnje gledaoce HBO serije uzrujala je vest da Kim Katral neće ponoviti svoju ulogu PR direktora u nastavku, u dugoočekivanoj seriji "And Just Like That…", a sada se čini da će se možda morati suočiti sa još jednom strašnom stvarnošću.

Producenti "Seksa i grada" nagovestili su kako će Samanta Džouns biti izbačena iz nastavka priče, ali nisu dali nikakve konkretne detalje o odsustvu njenog lika.

Glavni urednik za sadržaj HBO, Kejsi Blovs, ponudio je objašnjenje da "prijateljstva blede, a nova prijateljstva počinju" kada se postavljaju pitanja o ovoj temi, ostavljajući obožavaoce da veruju da je Samanta jednostavno izgubila kontakt sa Keri, Mirandom i Šarlot. Ovaj odgovor je bio dovoljan da zadovolji lojalne gledaoce do sada.

Od kada je snimanje u Njujorku počelo tokom proleća, gledaocima je bilo mnogo lakše da predvide šta će se desiti u dugoočekivanom nastavku.

Obožavaoci su poludeli nakon što je Sara Džesika Parker juče podelila omiljenu fotografiju sa seta, dok su Njujorčani brzo objavili svoje snimke iza kulisa dok se snimanje nastavlja na kultnim ulicama Big Apple-a.

Nije prošlo mnogo vremena da lokacija Samante Džouns ponovo postane goruća tema. Novi video zapis na TikToku postao je viralan, a u njemu su statisti obučeni u crno, što je nagovestilo mogućnost pogrebne scene.

@klinetime

Mr big or Samantha Jones? 🪦
♬ Oh No – Kreepa

  • Šetao sam ulicom u Njujorku i video gomilu ljudi i shvatio da snimaju "Seks i grad“, napisao je Evan Klin, koji je postavio klip.

– Ali svi su bili obučeni u crno. Je li to za Samantinu sahranu?

Kratki video zapis izazvao je pregršt reakcija, a mnogi tiktokeri su odbili da prihvate Klinevu teoriju. Odlučni da održe lik Samante u životu, neki su sugerisali da je to za sahranu gospodina Zverke, a drugi su se pitali može li to biti povezano sa Stivom Brejdijem.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn