Pretraži

PRVI PUT U ISTORIJI: Korejski glumac i zvezda serije „Squid game“ osvojio Zlatni globus

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/memebappe

Dodela nagrada "Zlatni globus" prvi put je održana 1944. godine i za 77 godina nijedan glumac sa područja Južne Koreje nije osvojio ovu prestižnu nagradu.

Ipak, to je sada promenio Jung Su, glumac poznati po ulozi O Il-nama, tačnije igrača 001, u planetarno popularnoj seriji "Squid game".



Za ovu ulogu on je osvojio nagradu za najboljeg sporednog glumca u seriji, limitiranoj seriji ili u filmu na dodeli Zlatnih globusa, koji je održan u nedelju uveče.

Jung Su igra starijeg čoveka komične prirode, koji brzo postaja miljenik obožavalaca serije, a osvojena nagrada nije samo njegova prva velika nagrada i prvi Zlatni globus za Južnu Koreju, već i njegova prva nominacija. 

  • Iako je Jung Su ugledan glumac u svojoj rodnoj Južnoj Koreji, ovaj globus je njegova prva nominacija na poznatoj dodeli nagrada – prenosi vebsajt Zlatnih globusa.

Podsećamo, u popularnoj seriji 465 takmičara igra dečje igre kako bi osvojili 38 miliona dolara, a oni koji ispadaju iz igre bivaju  ubijeni. Do sada je prikazana jedna sezona, a kako je najavio kreator ostvarenja, u planu su još dve sezone.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn