Pretraži

PRKOSI SMRTI: Tom Kruz izvodi akrobacije u novoj „Nemogućoj misiji 8“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Lifestyle & Net Worth

Prethodnog meseca objavljeno je da glumac Tom Kruz radi nanovom fimu i da je tada uvežbavao scenu sa akrobacijama u Kembridžu, i to na čak 600 metara visine u vazduhu.

Ono što je do sada poznato je da ta scena uključuje i avion dvokrilac iz Drugog svetskog rata – 1 941 Boing B75N1, letelicu koju je glumac vežbao da upravlja.



Na slikama koje su preneli strani mediji, Kruz je prikazan kako izlazi iz kokpita i visi sa krila aviona. Takođe, on je upregnut u krilo i visi naopačke dok se avion "prevrće na stomak".

Šta će se desiti sa njegovim likom, špijunom Itanom Hantom, ostaje da se vidi, ali svakako zvuči kao da će to biti njegov najveći trik do sada.

A, da ovo nije prvi put da Kruz ima fizički zahtevne uloge, dokazuju njegovi drugi akcioni filmovi.

Screenshot: Youtube/ fabmusicify

Screenshot: Youtube/ fabmusicify


Rizici pri snimanju takvih scena su veliki, a tome svedoči i jedna situacija sa snimanju filma "Nemoguća misija 7", kada se dogodila eksplozija motora.

Snimanje je bilo odloženo, a glumcu, kao i čitavoj ekipi bilo je žao što će ponovo morati da snimaju zahtevnu scenu, ali i da ulože još novca.

Premijera "Nemoguće misije 7" je inače više puta odlagana usled pandemije koronavirusa. 

Kako je najavljeno film bi trebalo da ugleda svetlost dana 30. septembra 2022, dok će "Nemoguća misija" biti na flmkim platnima od 7. jula 2023. godine.

Trejler za film možete pogledati ispod:

https://youtube.com/watch?v=7192tEnQIN0

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn