Pretraži

PRIČA O ZLOČINU I ISKUPLJENJU: Sandra Bulok u novom filmu „The unforgivable“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

"The Unforgivable" je imao dug put stvaranja. Naime, film je prvi put razvijen 2010. godine sa Anđelinom Džoli, koja je tada trebalo da igra glavnu ulogu Rut. Međutim, trebalo je skoro deceniju da se to pokrene, pa se 2019. godine Sandra Bulok uključila i preuzela glavnu ulogu.Snimanje filma je počelo u februaru 2020, ali je potom dodatno odloženo zbog pandemije koronavirusa.

Inače, prema rečima Sandre, u pitanju je film koji je i drama i misterija.

– Moj lik je neko ko je bio u zatvoru 20 godina zbog prilično gnusnog zločina i izašao. Postoji nekoliko ljudi na čije je živote uticao zločin koji je počinila, pa je puno mržnje i besa, gorčine i tuge povezano sa njenim oslobađanjem.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix


Iako se ranije mislilo da je film zasnovan na istinitom događaju, ispostavilo se da to nije tačno, već da je delo zasnovano na britanskoj mini seriji pod nazivom "Unforgiven". Saga od tri epizode ​​prvi put je emitovana 2009. godine i prati istu radnju kao i film "The unforgivable", a čak su  likovi poneli ista imena.

Ovo ostvrenje imaćemo prilike da od 10. decembra gledamo na Netflixu i saznamo na koji način će glavna glumica tražici iskupljenje a nedela koja je počinila, kao i da li je društvo spremno da joj oprosti zločin.

Trejler za "The unforgivable" možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn