Pretraži

PREMIJERNO PRIKAZAN NOVI „SPAJDERMEN“: Šta kažu fanovi i kritičari?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Sony Pictures Entertainment

Kada je najavljen novi film o ovom superjunaku, još tada se javio poseban osećaj uzbuđenja zbog tajnovite prirode njegove produkcije.

Nakon što je otkriveno da će nekoliko likova iz prethodnih filmova o "Spajdermenu" biti u novom ostvarenju (Green Goblin, Doctor Octopus, Electro), mnogi su pretpostavili da će se bivši glumci franšize Tobi Megvajer i Endru Garfild takođe pojaviti.Iako je taj detalj još uvek nepoznat, otkriveno je da su fanovi izuzetno zadovoljni ishodom filma, u kojem se Tom Holand vraća kao veb-slinger pored Doktora Strejndža Benedikta Kamberbatča.

Kritičari su, s druge strane, odmereniji u svojim reakcijama.

Tako, list "Gardijan" je filmu dodelio tri zvezdice, navodeći da reditelj Džon Vots "radi prilično solidan posao, dok vraća brojne zločeste iz prethodnih Spajdermenovih univerzuma, isporučujući uglađeno koreografisanu avanturu koja će umiriti široku bazu obožavatelja ovog Božića".

Međutim, u recenziji se kaže da ovo proširenje likova na sceni "gubi atmosferu iz ranijih delova, jer se ustupaju mesta nezasluženom Marvel univerzumu".U međuvremenu, "The Hollivood Reporter" naziva "Put bez povratka" najmanje zabavnim delom franšize.

Dalje, "Rolling Stone" ističe da je učinjena usluga obožavaocima, jer su vraćeni mnogi likovi.

  • Film sada obuhvata generacije obožavalaca. Zašto imati jedan Marvel filmski univerzum,  kada možete imati nekoliko?

Novinar Skot Menzel nazvao je ostvarenje "najboljim Marvelovim filmom svih vremena", dok je Tesa Smit napisala:

  • Spajdermen nije ispunio moja očekivanja, nadmašilo ih je. Ovaj film je vredan svakog trenutka koji smo morali da čekamo!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn