Pretraži

PREMIJERA MRAČNIJE VERZIJE „EUFORIJE“: Serija „Idol“ na meti negativnih kritika

Popcorn
0
Foto:Youtube printscreen/TheWeeknd

"Idol" je prva serija ikada prikazana na Kanskom festivalu, ali premijera nije prošla onako kako su se kreatori ove serije nadali. 



Naime, serija je naišla na brojne osude i mnoštvo negativnih kritika i kontroverzi, zbog načina na koji prikazuje žene i eksplicitnih scene koje su se mogle videti već u prvim epizodama.

"Idol" je najavljivana kao mračnija verzija planetarno popularne "Euforije", a obe su režirane pod rediteljskom palicom Sema Levinsona.

Jedan od kritičara koji je pogledao seriju u Kanu napisao je kako je serija poput ostvarenja "prljavih muških fantazija". On je zamerio reditelju serije na tome kako je ženski lik u potpunosti degradirao, a kako je na kreiranje priče previše uticao The Weeknd. U medijima se ranije spekulisalo kako je upravo zbog pevača rediteljka Ejmi Sejmz odustala od projekta. Navodno je The Weeknd smatrao da rediteljka previše odvlači seriju u "žensku perspektivu".

I na Tviteru su se pojavili brojni negativni komentari na račun serije, koji su ovo ostvarenje proglasili najgorim u istoriji HBO-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn