Pretraži

PREKO 82 MILIONA STRIMINGA: Ovo je Netflixova najgledanija serija ikada

Popcorn
0
Photo:Pixabay

Ovo je prva produkcija čuvene Šonde Rajms za striming servis, a njeno najpoznatije ostvarenje je planetarno popularna serija ,,Uvod u Anatomiju", koja za sada ima 17 sezona. 



Britanska drama je od 25.12.2020 postala svetski hit. Preko 82 miliona domaćinstva je pogledalo ovu seriju koja je gledaoce osim zbog sjajne radnje, koja je smeštena u 19. vek, oduševila i zbog fenomenalnih kostima.⠀

I ova serija zasnovana je na knjizi, koju je napisala Džulija Kvin: knjiga ima 9 delova, od kojih je prvi ,,The Duke and I" objavljen. 2000. godine. Serija prati londonsko društvo potreseno anonimnom kolumnom koju je napisala dobro informisana "Lady Whistledown".

Pored toga, pratimo Dafne Bridgerton, koja pokušava da nađe prosca. Sreće Simona Baseta i njih dvoje prave pakleni plan. Sočni skandali i ljubavne zavrzlame. 

Za kratko vreme ova serija našla se na prvom mestu najgledanijih na Netflixu i iza sebe je ostavila The Witcher sa 72 miliona, The Queen's Gambit sa 70 miliona i francuski triler Lupin sa 62 miliona.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn