Pretraži

POVRATAK U DETINJSTVO: Tom i Džeri se vraćaju na male ekrane

Popcorn
0
Screenshot: Youtube / Movieclips Trailers

Warner Bross Studio oživljava rivalstvo između najpoznatije mačke i najpoznatijeg miša. Dve omiljene životinje koje gaje rivalitet dolaze nam sledeće godine u bioskope kroz animirani film, u kojem glume i Chloe Grace Moretz, Michael Pena, Rob Delanei, Colin Jost i Ken Jeong. Trejler filma Tom i Džeri  objavljen je u utorak uveče i definitivno je vratio poplavu uspomena iz detinjstva.

U filmu koji je napisao Kevin Costello, a zasnovan na klasičnim likovima Joseph-a Barbere i Villiam Hanna-e, Toma angažuje očajni menadžer događaja, koju igra Chloe Grace Moretz, da se reši Džerija koji se uselio u najbolji Njujorški hotel uoči noći venčanja veka. Njihova bitka mačke i miša ne samo da utiče na venčanje već i stavlja na kocku karijeru samog menadžera.

Glavni likovi su animirani, baš kao i originalna televizijska emisija, dok su drugi likovi iz stvarnog sveta.

Warner Bros je podelio trejler na društvenim mrežama sa epskim opisom priče: „Očaravajuća mešavina klasične animacije i akcije uživo, nova avantura na velikom ekranu otvara novo mesto za epohalne likove i primorava ih da učinite nezamislivo...radite zajedno da biste spasili dan “.

Film  je režirao Tim Stori, koji je poznat po filmovima o filmovima poput Fantastic Four (2005), Ride Along (2014), The Firing Skuad (1999) i Shaft (2019).

Predstojeći film je najnoviji dodatak projektima Tom i Džeri. Do danas je napravljeno preko 150 animiranih kratkih filmova, filmova i televizijskih emisija sa likovima ove dve životinje. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn