Pretraži

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU ZADNJE SEZONE: La Casa De Papel je online!

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Danas je pušten prvi deo poslednje sezone, dok se naredni, a ujedno i poslednji deo cele serije La Casa De Papel očekuje na Netflixu 3. decembra. 

– Ekipa se već preko 100 sati nalazi zatvorena u banci. Uspeli su da spasu Lisabon, ali izgubili su jednog od svojih. Profesor prvi put nema plan za beg. Baš kad pomisle da nema ništa gore, novi neprijatelj stiže na scenu, i to puno moćniji od onih s kojima su se do sad susretali. Bliži se kraj najveće provale u istoriji, a ono što je počelo kao pljačka pretvoriće se u rat – stoji u opisu sezone na Netfliksu.

Prethodna sezona završila se tako što je banda zarobljena u nacionalnoj banci u sukobu s vojskom.

Kad smo počeli da pišemo petu sezonu usred pandemije, osećali smo da moramo da promenimo ono što ljudi očekuju od sezone i napravimo senzaciju od kraja serije u prvom delu. U drugom delu ćemo se više fokusirati na emotivnu situaciju likova – rekao je jedan od tvoraca serije, Aleks Pina.

Ipak, za fanove koji tuguju zbog kraja serije, Netflix ima dobre vesti. U novembru će fanovi moći da pokažu svoje umeće pljačke. Money Heist: The Experience impresivan je događaj koji će obožavateljima širom sveta dati priliku da svoj kriminalni um stave u iskušenje.

Potencijalni lopovi u Londonu, Parizu, Majamiju, Meksiko Sitiju i Njujorku biće regrutovani u zloglasnu bandu i izazov će im se uvući u mnoštvo međunarodnih meta, uključujući La Monnaie de Paris – francusku kovnicu novca. Pod vođstvom Profesora, skupina će pokušati da se infiltrira u institucije i dokaže da imaju sve što je potrebno da budu deo zloglasne bande.

U nastavku pogledajte delić epizode, a svih pet epizoda vas čeka na Netflixu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn