Pretraži

POČINJE SNIMANJE DRUGE SEZONE SERIJE „WEDNESDAY“: Džena Ortega ima posebnu želju – evo šta će biti drugačije u novim epizodama!

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Netflix

Eto jedne lepe vesti za sve ljubitelje serije „Wednesday“ , premijeru nove sezone možemo očekivati u 2025.

Svi smo ispratili štrajk koji se dešavao u Holivudu, a nakon što se sve okončalo, ponovo počinje snimanje velikih ostvarenja. Sada se sve vraća u normalu i nastavlja se snimanje kako započetih, tako i planiranih projekata.

Među ostvarenjima koji se nastavljaju, našla se i popularna serija „Wednesday“. Kako prenosi Deadline, prvi kadrovi serije snimiće se u aprilu sledeće godine i to u Irskoj.

Ovo je promena u odnosu na prvu sezonu koja se snimala u Rumuniji. Sada je snimanje ove serije u Rumuniji onemogućeno, međutim ova zemlja je profitirala po izlasku prve sezone, jer su turisti masovno počeli da posećuju Rumuniju i mesta na kojima je snimana serija.

Jož uvek se ne zna kako će tačno izgledati druga sezona serije čija se premijera očekuje najranije 2025. godine. Scenario je još u pripremi, a autori serije Al Gof i Majls Milar želeli bi da u priču više budu uključeni i ostali članovi porodice Adams, koja je već decenijama poznata publici i čiji članovi imaju velike fanove.

Ono što je novo u vezi ove serije i po čemu se razlikuje od prve sezone jeste da je glavna glumica Džena Ortega postala i producent serije, a sada ona ima i posebnu želju. Ona je istakla da bi volela da druga sezona bude više mračna nego sladunjava, što je bio slučaj sa prvom sezonom.

Foto: Instagram printscreen/jennaortega

Podsetimo se, izlazak druge sezone nije bio sprečen samo zbog štrajka, već je postojao problem i sa glumačkom ekipom. Serija je pretrpela dodatan udarac nakon što je stigla vest da je Tora Berč, koja se pridružila kao novi stalni član serije, morala da odustane pre nego što je završila svoje scene. Predstavnik MGM-a, koji je producent serije rekao je za “Deadline” da se Tora vratila u Sjedinjene Države zbog ličnih problema i da više neće učestvovati u ovom projektu.

Prema izvorima koji su govorili za ovaj magazin, Berčova je morala da se vrati kući kako bi se brinula o bolesnom članu porodice. Takođe se pretpostavlja da, iako nije završila svoje scene, “završila je veći deo uloge”.

U drugoj sezoni Berčovoj je dodeljena ugloga Tamare Novak, nove cimerke glavne protagonistkinje.

Međutim, trenutno nije jasno da li će scene sa Torom Berč zaista biti uključene u seriju, jer bi njen lik mogao biti ponovno dodeljen nekom drugom. U svakom slučaju, pominje se i opcija da će producenti morati da dodaju novi lik kako bi završili njen zaplet.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn