Pretraži

PLJAČKA SE BLIŽI KRAJU: Poslednja sezona „La casa de papel“ od petka na Netflixu

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Netflix

Serija, koja je osvojila gledaoce širom sveta, uskoro dobija svoj kraj, a drugi deo pete sezone fanovi čekaju s nestrpljenjem, posebno što je u poslednjoj epizodi prvog dela poginula jedna od glavnih junakinja – Tokijo.



Trejler započinje upečatljivom scenom u kojoj se Profesor pojavljuje ispred banke u kojoj se nalazi njegova banda. Obećanja, suze, emotivne rečenice i eksplozije smjenjuju se tokom trejlera koji traje minutu i četrdeset i pet sekundi.

Brojni fanovi već duže vreme smišljaju teorije o tome kako će se serija završiti, a dve najpopularnije su da će ili svi pljačkaši poginuti, ili da će se Profesor žrtvovati i na taj način izbaviti druge iz situacije u kojoj su se našli.

Svakako, jedno je sigurno – svi jedva čekaju da izađe nastavak, ali isto tako kažu i da su veoma tužni što se bliži kraj popularne serije.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix


– Jedino što mogu da kažem je da ću plakati kao da sutra ne postoji. Glava će mi eksplodirati. Biće to epski i tužan kraj da će biti upisan u istoriju. Ova priča se završava, ali otpor se nastavlja – samo su neki od komentara ispod objavljenog trejlera.

Drugi deo pete sezone "La Case de Papel" izlazi 3. decembra.

Trejler možete pogledati ispod:

https://youtube.com/watch?v=NZocqt-noE4

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn