Pretraži

PAMELA ANDRESON U NOVOM NASTAVKU „JUŽNOG VETRA“: Koju ulogu će imati bombastična plavuša?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Entertainment Tonight

Serija tek što je završena sa prikazivanjem, a snimanje trećeg dela filma je već najavljeno za leto. Mrežama kruže brojne spekulacije o domaćim i svetskim zvezdama koje će se naći u ovom popularnom ostvarenju. 



Radnja novog dela će se odvijati van Beograda i zemlje, biće puno akcije kao i do sada, ali i mnogo preispitivanja glavnih junaka. Pojavila se vest da će upravo Pamela Anderson biti deo novog razvitka radnje. U drugoj sezoni, od stranih zvezda, imali smo priliku da vidimo holivudske glumce Erika Robertsa i Vilijama Boldvina koji su poneli sjajne utiske sa snimanja. Zbog njihovih angažmana, vest da će se fatalna plavuša naći u "Južnom vetru" nije došla kao iznenađenje s obzirom da upravo ove kolege i ona dele istog agenta.

Za angažman svetskih zvezda, kako se navodi, potrebno je izdvojiti između 50.000 i milion evra. Glumci se tada plaćaju za celu nedelju. U ugovor im ulazi pet dana snimanja, kostimska proba i konferencija za medije. Pamelina cena za veću ulogu nije trenutno viša od 100.000 evra nedeljno.

Autori ovog popularnog ostvarenja su potvrdili da dolazi svetska zvezda, ali nisu želeli da otkrivaju o kome se radi.
Tačno je da će biti u filmu i jedna velika zvezda. Ne želimo da objavimo njeno ime dok ne krene snimanje – kratko je rekla producentkinja Tatjana Žeželj Gojković za portal "Kurira".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn