Pretraži

OVO MOŽE DA PROMENI SVE: Fanovi u uvodnoj špici Igre prestola videli detalj koji otkriva kraj (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/GameofThrones

Do kraja serije "Igre prestola" ostale su još samo dve epizode, a ceo svet ne može da dočeka da sazna ko će na kraju sesti na Gvozdeni presto. Iz dana u dan, Internetom kruže brojne teorije koje tvrde da otkrivaju kraj serije, ali nijedna nije toliko uverljiva kao ova poslednja.

——————– Sponsored ——————–


Naime, nova teorija je u vezi sa jedinim preostalim zmajem Drogonom, koji je, ako se sećate, negde nestao od kraja četvrte do sredine pete sezone.

E sada, fanovi tvrde da je Drogon zapravo ženski zmaj i nestala je kako bi polegla nova jaja koja je sakrila negde u Vesterosu. Što znači da negde postoji još zmajeva za koje niko ne zna.



Ova teorija ne bi imala mnogo smisla da fanovi zapravo nisu pronašli dokaz, nigde drugde do u samoj uvodnoj špici serije gde u jednom trenutku vidimo mač na kome su ugravirana četiri zmaja, od kojih je jedan veći od ostalih.

Screenshot: Youtube/GameofThrones

Screenshot: Youtube/GameofThrones


Fanovi sada smatraju da je u trejleru za novu epizodu Juron Grejdžoj pogledao u nebo jer je začuo više neobičnih zvukova.

A što se tiče istinitosti ove terorije, podržava je i činjenica da je več rečeno da se u knjigama Vesterosa veruje da su zmajevi rođeni bez određenog pola, već mogu da ga menjaju po potrebi.

Da li je ova teorija istinita ostaje nam da saznamo u sledećoj epizodi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn