Pretraži

OTKRIVENI DETALJI TREĆE SEZONE SERIJE „WHITE LOTUS“: Nove epizode snimaće se na ovoj luksuznoj destinaciji?

Popcorn
0
Foto: Youtube printscreen/Movie break


Još otkako se završila druga sezona ovog ostvarenja, gledaoci se pitaju gde će biti smeštena treća.Kako piše „Variety“, to bi mogao biti Tajland.

Treća sezona biće snimana na Tajlandu, i to u nekom od četiri hotela „Four Seasons“ koja postoje u Bangkoku, Čijang Maju, ostrvu Ko Samui i oblasti Zlatni trougao, rekli su izvori bliski produkciji za pomenuti medij, prenosi Nova.rs. 

Prema daljim pisanjima, do ovog zaključka došlo se s obzirom na to da su i prethodne dve sezone serije snimane u odmaralištima „Four Seasons“ na Havajima i u Italiji, te se smatra da će to i sada biti slučaj.

Majk Vajt, tvorac serije, ranije je rekao kako bi treća sezona mogla da se odigrava u Aziji sa fokusom na „smrti, istočnjačkoj religiji i spiritualnosti“.

– Prva sezona je nekako istakla novac, a onda je druga bila o seksu. Mislim da će treća možda biti satiričan i smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i spiritualnost. Verujem da bi to bila bogata osnova za još jednu priču – rekao je on ranije.

HBO ove navode nije komentarisao, aprodukcija treće sezone još uvek nije počela, te se ne zna ni ko će glumiti u seriji. Pretpostavlja se da će, kao i do sada, biti u pitanju potpuno nova glumačka postava.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn