Pretraži

OD „SEKS I GRADA“ OSTAO JE SAMO GRAD: Fanovi razočarani nastavkom serije

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/HBO Max

Dugoočekivano ostvarenje "And just like that" ugledalo je svetlost dana, ali prve rekacije publike nisu nimalo pozitivne.

Naime, iako se znalo da u novom delu serije se lik Samante Džouns, koju tumači glumica Kim Katral, neće pojavljivati, fanovi serje nezadovoljni su kako je nastavak objasnio njeno nepojavljivanje.



Scenaristi su rešili da odsustvo njenog lika opravdaju na taj način što su razvili priču o tome kako se pokvario odnos dve najbolje prijateljice – Keri i Samante, tako što upravo Keri priznaje da je otpustila Samantu kao svog agenta, nakon što je tržište knjiga posrnulo. Ponosita Samanta je lično shvatila poslovni raskid, pa se preselila u London i prekinula svaki kontakt sa svojim nekadašnjim drugaricama.

Pojedini su čak rekli da je ovo objašnjenje zapravo nepoštovanje prema glumici, ali i samom liku, jer bi, kako kažu "Samanta uradila sve za njene prijateljice".

Nisu izostali ni komentari na društvenim mrežama, pa su neki ljubitelji serije upitali "Kako se usuđujete?"

Dalje, druga na listi zamerka je i što je priča sada fokusirana na Keri, Mirandu i Šarlot, koje su sada u svojim 50-im, pa većinu vremena se trude da shvate kako da "isprave" stvari koje smatraju da rade pogrešno.

A, intimnih scena, u kojima su ljubitelji ovog ostvarenja ranije uživali, gotovo i da nema.

– Od "Seks i grada" ostao je samo grad – glasio je jedan od komentara.


 

(SLEDI SPOJLER) Međutim, kritike se ni ovde ne zaustavljaju, a ono što je posebno iznenadilo i šokiralo gledaoce je kada je u prvoj epizodi otkriveno da čuveni Zverka umire. Naime, on nakon jednog od napornih treninga doživljava srčani udar. Keri nedugo zatim ulazi i zateče ga srušenog ispod tuša.

U jednoj od narednih scena Keri doživljava nervni slom kada jedan prijatelj slučajno razbije skupu uramljenu fotografiju na kojoj su ona i Zverka.

Ovakav splet okolnosti ostavlja šok i tugu, budući da su godinama svi pomno pratili ljubavni rasplet između njih, ne samo kroz sezone serije, već i kroz dva filma u kojima je, između ostalog prikazano i venčanje jednog od omiljenijih parova.

Prema objavama na mrežama, ovu scenu mnogi su shvatili krajnje surovo, pa su se zapitali da li uopšte treba da nastave sa gledanjem serije.

Nove epizode svakako su tu, pa fanovima ne preostaje ništa drugo nego da se nadau da će ostatak serije popraviti njihov utisak.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn