Pretraži

NOVA SEZONA SERIJE „UBICE MOG OCA“: Evo šta će se desiti junacima popularne serije i koji novi likovi će im se pridružiti

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Halid Beslic

Počelo je snimanje četvrte sezone serije "Ubice moga oca". Likovi koje je publika tokom prethodne tri sezone zavolela su se vratili, a pojavili su se i neki novi.

——————– Sponsored ——————–


Popularna serija će se i ove jeseni emitovati na televiziji Nova S. Jedna vila u Zemunu postala je set za 4. sezonu serije "Ubice mog oca". Ove godine, sa malo drugačijom tematikom, piše N1.

Centralna tema ove sezone je slučaj serijskog silovanja u Beogradu, gde je statistika broja žrtava porazna.

– Za ovu sezonu smo malo uozbiljili priču, bavimo se problematikom silovanja. Pokušaćemo da apelujemo na sve da se nešto promeni u zakonu, prosto se tome mora stati na kraj – kaže scenaristkinja Nataša Drakulić.


Da bi se tome stalo na kraj, serija je dobila novi ženski lik, inspektorku za krvne i seksualne delikte Dunju, koju igra Sloboda Mićalović. Glumica kaže da se dugo pripremala za ovu ulogu.

 "Uskoro ću se sresti sa baš tom inspektorkom koja se time bavi, da mi malo približi kako se razgovara sa tim ženama. Nažalost mi zbog okoline i mentaliteta te žene doživljavamo kao oštećene, a one to nisu", rekla je glumica Sloboda Mićalović.

I novi, ali i stari likovi će tokom narednih meseci biti zauzeti dugim snimajućim danima. A uslovi ponekad nisu idealni.

To što je Vuk Kostić na setu, znači da serija nije ostala bez glavnog lika, iako se treća sezona po njega nije završila na najbolji mogući način.


Ipak, niko od glumaca nije želeo da prognozira sudbinu svog lika.

– To je jedno pitanje koje je indirektno. Ako želite da otkrijete, neće me ubiti, ali može svašta da se dogodi – kaže glumac Peđa Bjelac.

Vuk Kostić nije želeo da otkriva mnogo detalja iz serije, ali je gledaocima obećao mnogo akcije i obrta. Jedino što je obelodanio je da će inspektor Jakovljević i u novoj sezoni istraživati ko mu je ubio oca.

– Mogu da otkrijem da će da postane načelnik Odeljenja za narkotike, ono što je bio i njegov otac i Ljuba Bandić – rekao je glumac za "Tračaru".

Nove likove u četvrtoj sezoni tumačiće i Voja Brajović, Boris Komnenić i Isidora Građanin.

Šta će da se dogodi saznaćemo tek od jeseni na kanalu Nova S.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn