Pretraži

NAJGLEDANIJA NETFLIX SERIJA U SRBIJI: Svi detalji najnovije serije koja je osvojila našu publiku

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ Netflix

Glavnu ulogu igra Sarah Paulson, koja je očigledno Marfijeva muza, s obzirom na to da smo je gledali u svim njegovim serijskim ostvarenjima, a ovo je samo još jedna od njih. Serija je toliko uspešna da je tokom prvog vikenda emitovanja zauzela poziciju najgledanije u dobrom delu svetu, uključujući i Srbiju, ali i zemlje regiona – Sloveniju i Bugarsku.

Kao inspiracija za seriju je poslužila knjiga ,,Let iznad kukavičjeg gnezda", a serija je zasnovana na liku Mildred Ratched iz pomenute serije. Ona je glavna sestra u psihijatrijskoj instituciji, vlada čeličnom rukom i njene metode nisu baš konvencionalne.  



Ratched prati period pre knjige: smeštena je u 1947. godinu, dok ona ide sa posla na posao, izazivajući haose gde god se pojavi. U prvoj sezoni, Mildred dolazi u jednu psihijatrijsku ustanovu u Kaliforniji, gde pokušava da se predstavi kao fina devojka, dok je istina zapravo drugačija.

Rajan Marfi definitivno veruje da dobre stvari ne treba menjati, s obzirom na to da je postavu i iz ostalih svojih serija ubacio u ovu. Pre svega, Sarah Paulson. Tu su i Jon Jon Briones, Finn Wittrock (Američka horor priča), Charlie Carver (Očajne domaćice), Brandon Flynn (13 razloga), Judy Davis, i Harriet Harris. 

Prva sezona serije Ratched ima osam epizoda, a svaka od njih traje između 50 i 60 minuta, a sve epizode dostupne su na Netflixu od 18. septembra. 

Netflix za sada nije potvrdio snimanje nove sezone. Ipak, izvesno je da će se tako nešto dogoditi, s obzirom na to da je Sarah Paulson koja ima glavnu ulogu u ovom ostvarenju u jednom od intervjua nezvanično potvrdila da je planirano da se snime 4 sezone.

U nastavku možete pogledati trejler za prvu sezonu: 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn