Pretraži

LISTA NAJPOPULARNIJIH NETFLIX SERIJA U APRILU: Prepustite se neverovatnim zapletima i sjajnim radnjama

Popcorn
0
Photo: Pixabay.com

Netfliks ne prestaje da nam nudi serije koje predstavljaju idealan beg od svakodnevice. Brojne nove serije su pronašle svoju publiku i svaki žanr ima svog predstavnika. U nastavku vam predstavljamo listu pet serija za koje vam preporučujemo da krenete sa gledanjem što pre.

1. Hitna pomoć: Njujork

Smeštena u toku pandemije korona virusa, radnja serije se bazira na medicinske radnike, pritisak njihovoh posla kao i privatne živote u gradu Njujorku. Upoznajemo doktore i medicinske sestre koji se susreću sa pacijentima koji su zanemarivali svoje probleme ili kojima je uskraćena pomoć usled pretrpanosti bolnica. Trenuci sreće, ali i neopisive tragedije zadržaće pažnju svakoga ko uživa u medicinskim dramama.

 

2. Noćni agent

Politički, akcioni triler baziran je knjizi Metjua Kvirka i prati agenta FBI-a nižeg ranga koji je uvučen u zaveru u čijem centru se nalazi američki predsednik.

 

3. Otpadnik

Ovo nadmetanje u preživljavanju prati 16 takmičara koji su ostavljeni u divljini Aljaske samo sa osnovnim sredstvima za preživljavanje. Preživljavanje će zavisiti isključivo od njihove sposobnosti da funkcionišu kao tim što znači dramu koja će vas držati prikovane za fotelju.

https://youtube.com/watch?v=mQ4a-H5wvPM

4. Outer Banks

Treća sezona ove planetarno popularne serije preti da sruši rekord prethodne dve sezone. Radnja serije se dešava na Karibima dok su glavni glumci uvučeni u potragu za izgubljenim gradom.

5. Ubista Murdoka: Južnjački skandal

Ukoliko ste ljubitelj priča o istinitim zločinima, onda je ova rijaliti saga koja prati dešavanja i zločine koja su prethodila suđenju koje je uzdrmalo Ameriku i svet, prava stvar za vas.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn