Pretraži

KORONA NA SETU: Snimanje dugoočekivanog filma odloženo do daljnjeg

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/ variety

Povodom ovoga se oglasio i filmski studio Warner Bros, koji je istakao da je snimanje filma zaustavljeno jer je na koronavirus pozitivan član filmske ekipe, ali bez navođenja njegovog imena.

– Snimanje je privremeno zaustavljeno– navodi se u izjavi filmskog studija, ali se ne navodi i na koliko dugo.Međutim, kako inostrani mediji prenose, u pitanju je glavni glumac ovog filmskog ostvarenja, tačnije Robert Patinson. 

Slavni časopisi poput  "Variety", "Hollywood Reporter" i "Vanity Fair", pozivajući se na neimenovane izvore, pišu da je glavna zvezda filma, Patinson, ta osoba koja je pozitivna na koronavirus. Predstavnici Warner Brosa i pomenuti glumac nisu odgovarali na pitanja novinara.

Ovo nije prvi put kako je snimanje filma prekinuto, s obzirom na to da je još u martu prekinuto po prvi put zbog globalne situacije, dok je sada zaustavljeno samo zbog Roberta. 

"Betmen" je, prema prvim planovima, trebalo da bude u bisokopima u junu 2021. godine, ali zbog epidemije koronavirusa je početak prikazivanja odložen za oktobar naredne godine.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn