Pretraži

KONAČNO OTKRILI DATUM: Evo kada nam stiže finalna sezona Vikinga

Popcorn
0
Photo: IMDb

Vikinzi su prvi put premijerno emitovani još 2013. godine, a u veoma kratkom vremenskom periodu su osvojili srca publike, kako dobrom glumom, kostimima, ali tako i celom radnjom, koja se zapravo zasniva na istinitim događajima. 

Poslednja epizoda pete sezone fanove je ostavila u blago rečeno, šoku, jer je omiljeni Viking iz serije proboden od strane svog polubrata i najvećeg rivala. Međutim, sudeći po trejleru koji je izbacio Amazon, Gvozdeni Bjorn i naslednik velikog Ragnara, ipak uspeva da preživi. 



Dok se on oporavlja u krevetu, princu Olegu Kategat je pod nogama. Iz priloženog se takođe vidi kako se braća ponovo sukobljavaju, a nama samo ostaje da vidimo koji od njih će da preživi. 

Premijera serije će biti 30. decembra, a sudeći po trejleru serija će se emitovati sve do 30 marta na Amazonu. 

Iako će ovo biti kraj serije, nije i poslednje zbogom nordijskoj istoriji na malim ekranima. Nova serija "Vikinzi: Valhala" trenutno se snima. Radnja će biti smeštena 100 godina nakon Ragnara, Legarte i Bjorna, a fokusiraće se na Vilijama Osvajača, invaziju 1066. godine i hristijanizaciju paganskog sveta. 

Hirst je zagolicao maštu fanova kada je kazao kako ćemo videti mnogo poznatih lica, s obzirom da se serija bavi potomcima junaka koje već znamo.

U nastavku možete pogledati trejler za finalnu sezonu. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn