Pretraži

Ko će biti novi Džejms Bond?

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Rapid Trailer

Koliko god da smo voleli maestralnog Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007, znali smo da će u jednom trenutku on biti zamenjen novim glumcem.

Završetak filma "No time to die" podelio je dugogodišnje obožavaoce franšize, ostavljajući mnoge zbunjene oko toga kako će vratiti lik u novom filmu, s obzirom na to da je ovaj bio poslednji u nizu kog je agenta 007 igrao Danijel Krejg.



Međutim, ispostavilo se da producentkinja Barbara Brokoli još uvek nije sigurna kako će studio to uraditi.

Ona je nedavno na jednom događaju u Njujorku rekla da će se omiljeni špijun definitivno vatiti, ali da još uvek nije poznato na koji način i koji glumac će izneti ulogu Bonda.

– Ne sumnjajte da će se Džejms Bond vratiti.

Inače, u više navrata vodila se polemika da li će uloga Bonda pripasti Krejgu, a istovremeno su se pojavile i spekulacije da će novi Bond biti žena.

Photo: Screenshot/
James Bond 007

Photo: Screenshot/ James Bond 007

 

Međutim, producentkinja je te navode oštro demantovala.

Džejms Bond je muškarac. Nadam se da će biti puno filmova sa ženama u glavnim ulogama, za žene, koje režiraju žene, a bave se temom žena. Ne mislim da treba da uklonimo muški lik tajnog agenta 007 i zamenimo ga ženom. Dakle, da, vidim ga kao muškarca. I volela bih kada bi Danijel Krejg večno ostao Džejms Bond – odgovorila je Barbara.

Brokoli se takođe osvrnula na višestruka kašnjenja "No Time to Die" zbog pandemije. Film je prvobitno trebalo da bude objavljen u aprilu 2020, ali je na kraju predstavljen 17 meseci kasnije, u septembru 2021. godine.

– Ono što nam je bilo toliko važno je da ovaj film bude prikazan u bioskopima, jer ima prelep pejzaž – rekla je ona.

Trejler za "No time to die" možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn