Pretraži

„JA SAM NAJVEĆI DŽENTLMEN“: „Varalica sa Tindera“ tvrdi da je Netflix-ov film skup laži

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Grunge

Dokumentarac je zasnovan na istinitim događajima i prati Shimona Hayuta i desetine žena koje je prevario manipulacijom, izvlačeći im velike sume novca pomoću “Ponzijeve šeme”.

Shimon Hayut je svoje žrtve upoznavao na Tinderu i uspevao bi da ih očara za kratak vremenski period svojom lažnom posvećenošću, poslovnim uspehom i visokim društvenim statusom.

Screenshot: Youtube/Netflix

Screenshot: Youtube/Netflix

 

On se sada prvi put nakon filma odglasio, a kako tvrdi u intervjuu, "film je samo skup laži, za koje on nikako nije vezan". Bez obzira i na ispovesti žena, koje i dalje grcaju u dugovima zbog njega, on se predstavlja sa pričom da je samo momak koji je želeo da upozna nekoga i ništa više.

Prema njegovim rečima, zbog objavljivanja filma o njemu, on planira da tuži Netflix, a onda i da ispriča svoju stranu priče.

– Bio sam samo jedan „singl" momak koji je hteo da upozna nekoga preko Tindera – počeo je on u intervjuu za „Inside Edition" i dodao:

Bio sam prilično iznenađen što me je toliko žena htelo. Neke su i putovale da bismo se upoznali. Ja zaista nisam taj neki monstrum o kom se sad priča. Ja sam biznismen. Kupio sam bitkoin 2011. Tad je to bilo ništa, a sad mislim da ne moram da vam kažem koliko vredi.



Upitan o ženama iz dokumentarca, nije se upuštao u prevelike detalje.

– Moj Bože, kako neko može da izgradi „fejk" priču… Nisam nikakav prevarant. Ja sam najveći džentlmen na svetu. I ne može da mi sudi niko ko me ne zna – izjavio je on, koji sada inače uživa u ljubavi s manekenkom iz Izraela, Kejt Konlin.

Trejler za film možete pogledati ispod:

https://youtube.com/watch?v=_R3LWM_Vt70

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn