Pretraži

„IMALA SAM VELIKI OTPOR“: Penelope Kruz priznala da je želela da jednu scenu uklone iz filma „Ferari“

Popcorn
0
penelope kruz
Foto: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

U svom novom filmu „Ferari“, Penelope Kruz tumači ulogu supruge čuvenog Enca Ferarija, Laure, a kako je otkrila, reditelja Majkla Mena zamolila je da iz filma izbaci scenu koja ju je, kako kaže, „zaista uznemirila“.

U toj sceni, Laura i Enco (Adam Drajver) se prepiru, a ona izvlači pištolj i namerno puca u zid pored glave svog supruga.

„Imala sam veliki otpor prema toj sceni i zapravo sam pokušala da ubedim Majkla da uradi verziju bez pištolja. Mislila sam da je to stavilo moj lik na veoma ranjivo mesto…“, rekla je Penelope Kruz u ekskluzivnom intervjuu sa Drajverom i koleginicom Šalin Vudli.

Majkl Men je na kraju uspeo da ubedi Penelope i ona je snimila scenario baš onakav kakav je i planiran.

„Majkl je bio u pravu. Rekao je: „Ne, ne treba nam druga verzija jer će ovo funkcionisati“, rekla je Penelope i dodala:

„Bila sam veoma srećna što nas je „gurnuo“… Bio je to rizik, ali mislim da je Majkl uspeo da funkcioniše na način na koji nas je režirao i na način na koji je montirao scenu“.

„Ono što Penelope ne kaže je da je to mogao biti veoma očigledan filmski trenutak u kome se čini scena veoma fantastičnom. Bio je veoma veliki trenutak i moglo je uspeti, ali ona nije bila dosledna svom karakteru do kraja, pa na kraju nije uspelo“, naveo je Adam Drajver, prenosi NME.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn