Pretraži

HOLIVUDSKA ZVEZDA U TREĆEM DELU: Stiže pojačanje u ,,Južnom vetru“

Popcorn
0
Photo: IMDb

Svi sa nestrpljenjem iščekuju da u bioskope stigne nastavak ,,Južnog vetra" pod nazivom ,,Ubrzanje" gde će gledati zgodnog Petra Maraša u raznim avanturama. 

Reditelj, Miloš Avramović, za domaće medije najavio je da snimanje televizijske serije ,,Južni vetar" drugi deo počinje 1. avgusta i da će se snimati u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Rusiji i Italiji. On ističe da sa svakim novim projektom koji nosi naziv ,,Južni vetar" se povećava i nivo produkcije.

 Mogu već sada da najavim da će treća sezona serije "Južni vetar" biti finale celog projekta baš kao što nam je plan da treći deo filma bude internacionalni projekta u kojem će akteri govoriti na engleskom jeziku – rekao je Miloš.



Ono što je mnoge iznenadilo i u isto vreme obradovalo jeste činjenica da za treći deo filma ima u planu da se angažuje neka holivudska zvezda, koja bi se našla rame uz rame sa našim glumcima. 

– Verujem da naša filmska produkcija može sebi to da priušti, jer u Srbiji postoje izvanredni filmski profesionalci koji mogu da snime ostvarenje koje je na svetskom nivou – izjavio je Avramović. 

Reditelj uspešnog dela najavio je da će premijera ,,Južni vetar – Ubrzanje" biti na Festivalu glumačkih ostvarenja ,,Filmski susreti u Nišu" krajem avgusta, jer je premijera prvog dela takođe bila u ovom gradu u prepunom amfiteatru i ne vidi razlog zašto bi to menjali. 

– Drugi deo filma je više kao neka avantura, kao ostvarenje potere. Dosta je uzbudljiviji od prvog dela jer dominira akcija – zaključio je Miloš Avramović.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn