Pretraži

HAOTIČNO I ZBUNJUJUĆE: Evo šta nam je donelo finale popularne tinejdž serije „Euforija“ (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/euphoria

Tokom osam epizoda popularne tinejdž serije "Euforija", likovi su prošli kroz neka od najekstremnijih iskustava koja su veoma teška za tinejdžere. U tom uzrastu oni priznaju da se još uvek ne osećaju kao „odrasla osoba“.

——————– Sponsored ——————–


U opasnim školskim hodnicima i u virtuelnom svetu tinejdžeri se suočavaju sa sudbinom i socijalnom sramotom, bitkama sa zavisnošću, kao i sa problemima sa mentalnim zdravljem. Pored toga bili su žrtve nedobrovoljnog snimanja seksa, ali i zlostavljanja u porodici i ucena.

Finale je, kao i veći deo prve sezone, mračno i haotično. Pripovedanje ide od lika do lika, pa onda se radnja vraća unazad, a zatim napred.

Na kraju ovog poglavlja junaci tinejdž seriju upadaju u nevolje. Ket (Barbie Ferreira) na putovanju počinje da otkriva svoju seksualnost tako što se na Internetu povezuje sa raznim momcima i dopisuje se sa njima.

Izbegavala je Etana (Austin Abrams) jer je mislila da želi samo seks, ali su se na kraju konačno spojili u retko uzbudljivom trenutku.



Čini se da će Ru (Zendeja) i Džuls takođe završiti u srećnoj vezi. Sa žurke je trebalo da se odvezu prema gradu, ali to se nije desilo.

Bežanje je velika tema u celoj seriji, jer tinejdžeri pokušavaju da se izvuku iz dosadnog predgrađa, gde se loše osećaju zbog nepravednog etiketiranja ljudi ili otkrivanja sebe. 

Nakon dugog perioda konzumiranja droge Ru će nešto naterati da okrene novi list – čak i ako to znači i napuštanje Džuls.

Taj zaokret u seriji nas dovodi do veoma zbunjujućeg, dvosmislenog i srcecepajućeg trenutka u "Euforiji". Ru, koja je tri meseca bila čista, vraća se u suzama kući i vuče liniju nečega (nije jasno šta je tačno bela supstanca).

Druga sezona serije "Euforija" već je potvrđena, ali će prva ostati u našem pamćenju još dugo.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn