Pretraži

GLUMCI POTVRDILI: Snimljen i drugačiji kraj „Igre prestola“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/GameofThrones

Iako je kraj jedne od najpopularnijih serija na svetu "Igra prestola" emitovan pre nekoliko meseci, svet i dalje spominje tu poslednju epizodu koja je mnoge razočarala.

——————– Sponsored ——————–

Zbog nje su tvorci serije bili na meti mnogi napada medija, ali i na društvenim mrežama, a sami glumci se dugo nisu oglašavali po ovom pitanju.

Na kraju, oglasio se i sam pisac knjiga o Vesterosu, Džordž R. R. Martin koji je istakao da ni on nije zadovoljan krajem serije  i da će u knjigama likovi doživeti drugačiju sudbinu.



Međutim, sada su se javili neki glumci koji su istakli da je snimljen i drugačiji kraj serije, ali su producenti ipak odlučili da emituju onakav završetak.

Najpre je Tormund, odnosno glumac Kristofer Hivju, rekao da postoji i drugačija poslednja epizoda, koja je snimljena i izmontirana, ali su producenti ipak odlučili da emituju "onu drugu".

Screenshot: Youtube/GameofThrones

Screenshot: Youtube/GameofThrones

Sada se oglasio i Din-Čarls Čepman, koji je do šeste sezone igrao Tomena, i potvrdio da postoji alternativni kraj serije.

Za razliku od Tormunda, koji je rekao da "verovatno nije smeo o tome da priča", mladi Tomen je otišao korak dalje i rekao da javnost mora da vidi i taj kraj!

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn