Pretraži

Glumci koji su nakon raskida morali da sarađuju

Popcorn
0
Screenshot: Instagram

Kada se ljubavna romansa prekine, postavlja se pitanje šta se dešava kada se dvoje bivših zateknu da rade zajedno na istom setu gde su se zaljubili, a sada moraju da se pretvaraju da nikada nisu raskinuli i hladne glave rade svoj posao. 

Jedan od omiljenih parova dvehiljaditih godina svakako jeste duo iz filmske Sumrak sage. Par koji je glumio u ,,Twilightu" je već nakon prvog dela osvojio srca publike, a Bela i Edvard su mnogima bili uzor po njihovoj iskrenoj ljubavi. Par je bio zajedno od 2009. godine, a raskinuli su nakon 4veze, nakon njene prevare, koja se dogodila na setu drugog filma ,,Snežana i lovac". Robert Patinson  nije mogao da oprosti ovu prevaru Kristin Stjuart, a ona je u nedavnom intervjuu izjavila kako je on bio njena ljubav i da je zaista verovala da će se udati za njega. 

 

Takođe još jedan popularan par desio se na snimanju hit serije ,,Gossip girl", a Blejk Lajvli i Dan Hamfri bili su omiljeni par, kako na malim ekranima tako i u stvarnom svetu. Ovaj dvojac je svoju romantičnu vezu ovekovečio brakom, ali samo na malim ekranima, dok su u stvarnom životu "trajali" tri godine. 

 

Još jedan ljubavni par za koji je javnost bila jako vezana su Zendaja i Džejkob Lordi, koji su se upoznali na snimanju hit serije ,,Euforija". Australijski glumac je sada navikao da bude na snimanju sa bivšim devojkama. Posle Džo Kinga u ,,The Kissing Booth", sada je red da snima i sa Zendejom u nastavku pomenute serije. Njih dvoje su se zaljubili samo između snimanja, iako su glumili neprijatelje. Međutim, čini se da su se njih dvoje mirno razišli: takođe joj je čestitao na društvenim mrežama na osvojenoj Emi nagradi (upravo za ulogu Ru), iako je sada veren za Kaja Gerber.

 

U osam sezona ,,Igre prestola", Sersei i Bron nikada nisu imali zajedničku scenu. Zašto? Pre nego što su prihvatili svoje uloge, Lena Hedej i Džerom Flin postavili su ugovornu klauzulu: snimati u različitim setovima da se nikada ne bi morali upoznati. Glumci su, u stvari, imali vezu mnogo pre početka serije, još 2002. godine. Izgleda da su, međutim, vrlo loše prekinuli vezu. Dakle, da bi izbegli nezadovoljstvo na radnom mestu, radije su izbegavali jedni druge.

"Ljubav je sra**e" slogan je ,,Vampirskih dnevnika" i nikada nije bila fraza prikladnija za opis odnosa između Elene i Dejmona. Ali isti koncept mogao bi se primeniti i na onaj između Nine Dobrev i Iana Somerhalder-a, s obzirom na to da su glumci tada bili u vezi gotovo 3 godine, od 2010. do 2013. U to vreme, njihova ljubavna priča je bukvalno zaludela sve ljubitelje serije i još više povećala njenu popularnost. Nakon što su se razišli, njih dvoje su nastavili da snimaju zajedno i ostali u odličnim odnosima. Niko nikada nije otkrio razloge prekida, iako glasine kažu da su razlika u godinama i činjenica da je želeo porodicu dok se ona još nije osećala spremnom odigrali osnovnu ulogu u priči.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn