Pretraži

Glumac srpskog porekla u novoj Marvelovoj seriji „Hawkeye“

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/Marvel Entertainment

Mini serija "Hawkeye" prati život Osvetnika Klinta Bartona, kojeg glumi Jeremy Renner, nakon događaja prikazanih u filmu "Osvetnici: Endgame".

Ova akciona, krimi avantura započinje pojavom Klinta, koji ima naizgled jednostavnu misiju – da se vrati svojoj porodici za Božić. Ipak, to može da ostvari jedino uz pomoć Kate Bishop, 22-godišnje srelačice koja sanja o tome da postane superjunakinja. Njih su dvoje prisiljeni da rade zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti preti da izbaci iz koloseka čitav svet.

Prve dve epizode ​​ove božićne serije izašle su juče, a prema najavama, ubuduće ćemo imati prilike da svake nedelje pogledamo po jednu novu epizodu. 

U ovom Marvelovom ostvarenju uloga negativca Ivana, koji je deo organizacije "Tracksuit mafie", pripala je glumcu srpskog porekla.

Screenshot: Youtube/oio

Screenshot: Youtube/oio

 

Naime, Aleks Paunović rođen je u Kanadi, u srpsko-hrvatskoj porodici. Paunović se od tinejdžerskih dana bavio muzikom, svirao je u hevi metal bendu, a takođe se bavio i boksom. Glumom je počeo da se bavi od 16. godine, kada je otišao na audiciju za jedan film, a prvu ulogu je dobio 1994. godine.

Od tada, ovaj svetski poznat glumac ostvario se u brojnim filmovima i TV serijama, poput "This Means War", "Puppet Killer", "Numb" i "The Shipment".

Trejler za novu Marvelovu seriju možete pogledati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn