Pretraži

EUFORIJA! Transrodna glumica u najprovokativnijoj tinejdž seriji koja je izazvala burne reakcije! (VIDEO)

Popcorn
0
Screenshot: YouTube/Movie Coverage

Za seriju "Euforija" (Euphoria), čije emitovanje je krenulo u junu ove godine na televiziji HBO, kažu da je najprovokativnija tinejdž serija dosad snimljena.

——————– Sponsored ——————–


Osim što postavlja pitanja identiteta mladih u pubertetu, koji se sreću s mnogo većim izazovima tehnologije od svih dosadašnjih generacija, serija preispituje i pitanje seksualnosti i transrodnih identiteta koji su sve prisutniji i među mladima.

Takođe se postavlja i pitanje konzumiranja droga, što je među mladima danas postalo gotovo normalno čak i na relativno konzervativnom Balkanu, a kamo li u razvijenim zemljama poput SAD.

Glavne uloge tumače mlada transrodna glumica i model, Hanter Šafer (u seriji Džuls), i mlada pop-zvezda, pevačica i glumica Zendeja (u seriji Ru).

Ru je sedamnaestogodišnja bivša zavisnica od droge, koja upoznaj Džuls, transrodnu "drugaricu" s kojom razvija neku vrstu platonskog odnosa, s tendencijom da postane više od toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

girls on film ib @januembers

A post shared by @ retroba6y on Aug 4, 2019 at 12:22pm PDT


Džuls je u seriji predstavljena kao jedna od mnogih, i njen transrodni identitet nije skriven, ali nije ni istaknut i etiketiran kao drugačiji. Džuls postaje velika podrška Ru u borbi protiv droge u okruženju punom problema s kojima se mlada generacija susreće.

Kritike serije su različite. Jedni tvrde da je previše slobodna i da loše utiče na mlade i daje pogrešne ideje, dok drugi tvrde da u pitanju nisu ideje nego pisivanje stvarnosti koju mladi već žive i podizanje svesti o problemima s kojima se suočavaju, a na koje starija generacija žmuri praveći se da ne postoje.

Pogledajte trejler i kontroverzne fotografije iz serije.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

you aren’t even close to being ready for tonight 😈 // 📸: @maudeapatow

A post shared by euphoria (@euphoria) on Jul 21, 2019 at 10:50am PDT


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

behind the skates with rules 💫

A post shared by euphoria (@euphoria) on Jul 17, 2019 at 4:14pm PDT

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn