Pretraži

„ENKANTO“ STIŽE U BIOSKOPE: Glasove pozajmljuju naši glumci, ali i poznati mladi pevači

Popcorn
0
Screenshot: Youtube/KinoCheck Family

Animirani film prarti priču devojčice Mirabel Madrigal i njene porodice koji zajedno žive u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mestu zvanom Enkanto.

U tom mestu sva deca, osim Mirabel, imaju jedinstvene darove – moći, poput superiorne snage i dara iscepljenja. Čudna devojčica bez moći pokušava da se uklopi u svoju porodicu, a kada otkrije da je magija koja okružuje Enkanto u opasnosti, ona postaje jedina koja bi mogla da spase svoju zemlju.



Ova priča nastala je u režiji Džereda Buša i Bajrona Hauarda, koji su publici najpoznati po filmovima "Bolt" i "Zootopija". A, ono što obožavaoce najviše uzbuđuje u vezi sa predstojećim izdanjem je glumačka postava koja će junacima pozajmljivati glas. 

Poznata Lola iz serije "Srećni ljudi", glumica Zlata Numanagić, pozajmila je glas Maribelinoj baki. Pored nje, u ovoj animaciji glasove pozajmljuju i pevačica i kantautorka Leontina Vukomanović, glumica Ana Vučić, mlada pevačica Đurđina Radić Điks,kao i njen kolega, mladi pobednik muzičkog takmičenja Isak Šabanović.

Trejler za film možete pogledati ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn