Pretraži

Direktor HBO iskreno o odsustvu Samante u novim epizodama serije „Seks i grad“

Popcorn
0
Screenshot:Instagram/carriebradshaw_sexandthecit

Direktor HBO Kejsi Blojs je tokom intervjua za TV Line otkrio da će snimiti 10 novih epizoda, pa se dotakao činjenice da neće biti karaktera koji je igrala Kim Katral u seriji.

Sara Džesika Parker koju je igrala Keri, Sintija Nikson koja je tumačila Mirandu i Kristin Dejvis koja je glumila Šarlot će se vratiti, a sa snimanjem počinju na proleće.

  • Baš kao i u stvarnom životu, ljudi ulaze u vaš život i odlaze. Prijateljstva blede i nova prijateljstva počinju. Tako da mislim da sve vrlo pokazuje stvarne faze, stvarne faze života – izjavio je izvršni direktor i dodao:


  • Pokušavaju da ispričaju iskrenu priču o tome kako je biti žena u pedesetim godinama u Njujorku. Dakle, sve bi to trebalo da bude prirodno, a prijatelji koje imate u 30-im godinama možda neće biti tu kad imate 50.

Pojedini fanovi ne mogu da prihvate činjenicu da se čuvena Samanta neće družiti sa svojim prijateljicama, jer se poslednjih godina distancirala od svega što ima veze sa ostvarenjem "Seks i grad".

Podsetimo, Sara Džesika Parker je nove epizode najavila na svom Instagram profilu i otkrila fanovima da Samanta neće biti deo ove priče, ali da će uvek biti deo njih.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn