Pretraži

„BILO MI JE ZADOVOLJSTVO DA BUDEM DEO OVOG PROJEKTA“: Kija Kockar zablistala na premijeri filma „Ludnica subotnje večeri“ (VIDEO)

Popcorn
0
Photo: Instagram/kijakockar

Ovaj flim predstavlja žensku verziju hit komedije “Mamurluk u Las Vegasu” u organizaciji studenata FDU, a glavnu ulogu imala je pevačica Kristina Kija Kockar, koja u filmu tumači sebe samu.



Ona nije krila da je i te kako zadovoljna celokupnim projektom i da joj je vrlo drago što se oprobala i u tome.

– Bilo mi je zadovoljstvo zaista da budem deo ovog projekta i svim ovim mladim i talentovanim ljudima želim svu sreću, zaista su talentovani i ko zna možda reditelja angažujem i za snimanje spota – bila je iskrena Kristina.

Kiju su podržale drugarice Divna Milovanović i Katarina Živkovic, koje su bile i više nego nestrpljive da svoju durgaricu vide na velikom platnu, a onda se Kija našalila i rekla kako bi Kaća bila u prvom redu kada bi ona snimila film poput "Pedeset nijansi sive".

– Volela bih da Kiju vidim u nekom opasnom filmu, u seksi scenama i znam da bi ona izdominirala u takvom filmu – rekla je Kaća.

Dok je Divna jedva čekala da premijra počne.

– Kija nam ništa nije otkrivala o filmu, nikakav detalj, tako da jedva čekamo da vidimo kako sve to izgleda – dodala je ona.

Takođe, zanimalo nas je i kako je reditelj Goran Nikolić zadovoljan Kijinim angažovanjem, gde je on imao samo reči hvale kada je pevačica u pitanju.

– Kija je premašila sva moja očekivanja, ona je prvobitno trebala da ima kratku ulogu, dve replike možda, ali smo onda zajedno odlučili da definitivno zaslužuje više u ovom ostvarenju – istakao je Goran.
 

 

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn