Pretraži

BIĆE I PETI NASTAVAK: ,,Avatar“ će se snimati do 2028. godine

Popcorn
0
Screenshot: Youtube

Reditelj Džejms Kameron nedavno je najavio četvrti i peti nastavak popularnog filma ,,Avatar", od kojih je poslednji zakazan za 2028. godinu.

U razgovoru sa zvezdom svog nekadašnjeg filmskog hita "Terminator", Arnoldom Švarcenegerom, legendarni reditelj Džejms Kameron, koji je između ostalog režirao i spektakl "Titanik", otkrio je da njegov blokbaster "Avatar" još ni izbliza nije ispričao čitavu priču. Kameron je Švarcenegeru otkrio da se ekipa, nakon pauze zbog kovida, vratila na Novi Zeland, gde se nastavci snimaju, kao i da ga veoma raduje što je ta zemlja imala veoma efikasan odgovor na epidemiju, pa tim neće biti izložen velikom riziku.

Ne želeći da otkrije o čemu će se raditi u silnim najavljenim nastavcima (premijera petog dela već je zakazana za 2028. godinu), slavni reditelj je to objasnio rečima: "Verujem u misteriju i njeno konačno razjašnjenje."

Iako za sobom ima antologijske filmove, pa čak i kompjuterske igre, Džejms Kameron je poznat po tome što iz svake teme pokušava da izvuče njen maksimum, pa je tako "Terminator" doživeo čak šest nastavaka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn